Kirsten Sonne

Hvem jager hvem? Det er juni på Bornholm. Hele øen forbereder sig på den store årlige invasion af gæster til Folkemødet, da Naturforsøgets rewildingprojekt i Almindingen pludselig tiltrækker sig al opmærksomhed.

Ingen kender manden, der findes bestialsk dræbt og hakket i stykker i de vilde bisoners indhegning. Men for den 41-årige efterforsker Stina Funk, der ankommer til sin første sag på fødeøen Bornholm med drømmen om at forene et hyggeligt sommervikariat med genopdagelsen af sin fortrængte bornholmske natur, bliver offerets manglende identitet langtfra den eneste udfordring.

Der er akut mangel på mandskab, som i stor stil er blevet omdirigeret til Folkemødet. Der er makkeren Jens Kjøller, ny i efterforskning og noget af en lokal mundfuld at arbejde sammen med. Der er fortidens mange spøgelser, der bliver ved med at fange Stina som fælder i skoven. Der er ikke mindst et drab, hvor rigtig mange mennesker på øen kan have et motiv. Og det bliver ikke den eneste forbrydelse med forbindelse til skovens vilde …

 

OM FORFATTEREN

Kirsten Sonne er en populær børne- og ungdomsforfatter. Hun er født i Melsted ved Gudhjem og opvokset i Nexø, og Bornholm har altid stået hendes hjerte nært. Nu er hun tilbage i Gud­hjem, hvorfra hun har udgivet Den vilde som sin første roman til voksne og den første krimi i serien om makkerparret Funk og Tjøller.