Francesca Hornak

Seven Days of Us

Vi er ved at oversætte denne vidunderlige julebog, der udkommer til efteråret 2018 ... Følg med på vores Facebook og Instagram, mens du venter!

Seven Days of Us: Årets julebog

BAGSIDETEKST

Det er jul, og for første gang i mange år er familien Birch samlet under ét tag. Selv Emma og Andrews ældste datter, som sædvanligvis er ude at redde verden, er hjemme i deres feriehus på landet i England. Men Olivia, der er læge, er kun kommet hjem, fordi hun var nødt til det. De sidste mange måneder har hun behandlet en frygtelig epidemi i Liberia, og nu har hun fået at vide, at hun skal tilbringe en uge i karantæne – og det samme skal hele hendes familie.

I de næste syv dage bliver familien Birch afskåret fra verden (ikke engang wifi’en virker) og tvunget ind i hinandens liv. Den yngste, skamløst useriøse datter Phoebe har hovedet fuldt af bryllupsplaner, mens Olivia prøver at komme sig over det kulturchok, der følger med pludselig at være tilbage blandt de privilegeredes problemer.

Andrew isolerer sig på sit arbejdsværelse, hvor han skriver sønderlemmende madanmeldelser og husker tilbage på sin storhedstid som krigskorrespondent, mens Emma kæmper for at gemme på en hemmelighed, som vil ændre alt for hele familien.

Men når man går så tæt op og ned ad hinanden, er det svært at holde noget skjult. Dybe hemmeligheder og gamle konflikter kommer frem i lyset, og det allermest chokerende kommer, da en uanmeldt gæst banker på døren …

OM FORFATTEREN

Francesca Hornak er journalist og forfatter. Hun har blandt andet haft en fast klumme i engelske The Sunday Times og har skrevet for The Guardian, Elle og Cosmopolitan. Seven Days of Us er hendes debutroman.

 

SAGT OM DEN ENGELSKE UDGAVE

»Jeg ELSKEDE den! Varm og menneskekærlig, sjov og sørgelig og med et fantastisk, twistende plot. Seven Days of Us en gennemført nydelse at læse fra start til slut. Francesca Hornak er et ægte talent. Helt igennem skøn!«.

- Marian Keyes

 

»Jeg elskede Seven Days of Us. Jeg blev fuldstændig opslugt af historien. Den har alle de klassiske rom-com-ingredienser og karakterer, der både er spændende og vidunderligt relaterbare, takket være Francesca Hornaks store evner for iagttagelse og fortælling. Familiespændingerne er næsten FOR virkelige. Genial!«.

- The Unmumsy Mum

 

»Francesca Hornak er vanvittigt morsom med karakterer, der springer op fra siderne, griber fat i dig og bare ikke vil give slip.«.

- Rosamund Lupton